Modalitati de plata

Pentru comoditatea dumneavoatra puteti achita comanda online prin:

  • plata securizata cu cardul,
  • ramburs: plata se efectueaza in numerar catre curier la receptionarea produselor
  • direct in contul nostru prin serviciul home banking oferit de banca dumneavoastra sau direct la banca.

Puteti alege metoda de plata preferata in formularul de comanda inainte de a da click pe butonul “PLASARE COMANDA”. Pentru platile cu cardul vom trimite comanda de indata ce vom avea confirmarea bancii ca plata a fost efectuata cu succes.

Plata online cu card bancar prin EuPlatesc.ro (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut!: pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata ramburs in numerar

Plata se va efectua in numerar in momentul primirii coletului comandat. Plata se va efectua in numerar/cash curierului care va livreaza coletul iar acesta va va inmana chitanta cu contravaloarea sumei achitate si coletul comandat de dumneavoastra.

Plata directa in contul bancar favorito.ro

Daca optati pentru plata prin online banking / home banking direct din contul dumneavoastra in contul nostru va rugam sa scrieti in sectiunea mentiuni/detalii numarul comenzii pe care o primiti prin e-mail dupa ce ati plasat comanda. Plata se va face in contul nostru:

  • catre: Totalis Concept S.R.L
  • cod IBAN (RON): RO51BRDE050SV80604510500
  • deschis la BRD Groupe Societe Generale.
  • CUI: 35703577

In momentul in care banca va receptiona plata noi va vom expedia, prin curier, coletul cu produsele achizitionate.

 Cum pot sa folosesc un cupon/voucher promotional castigat?

Daca aveti un cupon valoric inregistrat pe adresa dumneavoastra de e-mail, trebuie doar sa urmati procedura normala de comanda, folosind aceeasi adresa de e-mail, introduceti codul cuponului in casuta speciala pentru acesta inainte de a da click pe butonul “PLASARE COMANDA”, iar valoarea cuponului va fi scazuta automat din totalul comenzii dumneavoastra. Daca in urma decontarii valorii voucher-ului exista o diferenta pozitiva, aceasta va fi achitata ramburs de catre dumneavoastra la receptionarea coletului. Codurile/voucherele nu se cumuleaza. Se poate folosi un singur voucher per comanda.