🎀 Voucher cadou

voucher

 

🎀 Vrei sa faci un CADOU si nu stii ce ar fi mai potrivit?

Echipa favorito.ro iti ofera solutia salvatoare.

Putem crea un VOUCHER PERSONALIZAT, cu un cod secret, pe care il poti oferi cadou.

Persoana care il primeste isi va putea alege ce produs(e) doreste de pe favorito.ro iar suma inscrisa pe voucher (valoarea voucher-ului) se va scadea din totalul cumparaturilor sale. Vei putea face plata catre noi prin transfer bancar direct in contul nostru prin home-banking daca ai acest serviciu la banca cu care lucrezi sau direct in numerar la orice banca, in contul nostru deschis la BRD ( IBAN RO51BRDE050SV80604510500 ). Odata inregistrata tranzactia noi vom trimite beneficiarei/ beneficiarului voucher-ul printr-un email personalizat cu toate datele completate (ca in imaginea de mai sus).

Ai doua optiuni: beneficiarul sa primeasca acest voucher direct de la noi sau iti putem trimite voucherul tie si tu il vei da mai departe.

Iti putem oferi si varianta in care cadoul va fi o surpriza astfel incat beneficiara/ beneficiarul nu va sti de la cine a primit cadoul (trimitem voucher-ul direct beneficiarului). In aceasta varianta vei primi si tu o notificare prin e-mail (fara ca beneficiara/ beneficiarul sa vada ca altcineva vede acel email).

Putem desigur sa creem un mesaj personalizat alaturi de acest voucher cadou. Totul depinde de tine.

Contacteaza-ne folosind formularul de mai jos sau prin email / telefon: 

📨   contact@favorito.ro                  

☏   0771 289 209 (L-V: 17:00-22:00 / S: 10:00-17:00)

Posesorul(a) voucher-ului va putea achizitiona produse de pe site-ul nostru in schimbul acestui voucher.

Fa-i o bucurie!

Elegant, nu? 

Fields marked with an * are required