Despre noi

Ne-am infintat in primavara lui 2016 din pasiune pentru frumos si din dorinta de a face experienta shoppingului online cat mai placuta pentru fiecare utilizator.

    Ne axam pe calitatea produselor dar totodata tinem cont si de preturi.
Odata cu primavara am incercat sa aducem un aer proaspat, ambitios si tanar pe piata magazinelor online din Romania.

Comercializam imbracaminte si accesorii pentru copii (0-16 ani) cat si imbracaminte si accesorii pentru femei si barbati de la diferite marci consacrate pe plan international si national.
Echipa FAVORITO este la inceput de drum dar suntem ambitiosi, perseverenti si optimisti. Credem cu tarie in faptul ca daca dai 100% in orice faci, aprecierile vor aparea negresit.
Timpul este important pentru fiecare dintre noi iar imaginea conteaza intotdeauna, nu personalitatea este ceea care se vede la prima vedere; de aceea am optat pentru un magazin online, unde fiecare dintre dumneavoastra in limita timpului liber (nefiind conditionat de orarul vreunui magazin), isi poate cumpara haine online pentru sine sau pentru cei dragi. Cumparaturile online se pot face 24/24 h iar noi ne straduim cu ajutorul firmelor de curierat sa va livram comenzile in maxim doua zile. Plata cu cardul este securizata si este o necesitate in zilele noastre, dar totodata plata in numerar catre curier are inca multi adepti.

    Hainele ne vor evidentia, pentru cei care ne privesc, personalitatea (cat alegem sa aratam din ea) de aceea calitatea este foarte importanta !

    Speram sa va putem fi de folos in experienta de cumparaturi online. Marcile pe care le comercializam vor fi cu siguranta apreciate si de cei din Romania. Marcile nord si vest europene sunt acum la un click distanta.

Spor la cumparaturi !

S.C. Totalis Concept S.R.L

CUI: 35703577

Nr. Inregistrare Reg. Comertului: J05/426/2016

Sediu: str. Ana Ipatescu, nr. 19/B, cod postal: 410108, Oradea, Romania

Banca:   BRD Groupe Société Générale
IBAN: RO51BRDE050SV80604510500

Capital social: 200 lei.

Telefon: 0771289209
E-mail: contact@favorito.ro

Program serviciu clienti :

Luni-Vineri: 17:00 – 22:00
Sambata: 10:00 – 17:00