Transportul

 

CAND PRIMESC COLETUL?

*Durata aproximativa pana la primirea coletului este de 1-3 zile (max 2 saptamani pentru expedierile internationale).

  • Daca plasati comanda de Luni-Joi pana la ora 12:00, coletul va fi expediat in aceeasi zi si va ajunge la dumneavoastra in 1-2 zile lucratoare.
  • Daca plasati comanda de Luni-Joi dupa ora 12:00, coletul va ajunge la dumneavoastra in 2-3 zile lucratoare.
  • Daca plasati comanda Vineri-Duminica expediem coletul LUNI si va ajunge la dumneavoastra Marti sau Miercuri.

exemplu:

comanda plasata miercuri ora 11:00 va ajunge la dvs. joi sau vineri

comanda plasata joi ora 21:00 va ajunge la dvs. luni sau marti.

ATENTIE !!

Termenul poate fi prelungit pana la cinci zile lucratoare in functie de zona geografica in care locuiti, volumul de lucru al firmelor de curierat partenere cat si de sarbatorile legale sau conditiile meteo.

UNDE AJUNGE COMANDA?

Livrarea se face la adresa de livrare completata de catre dumneavoastra in formularul de comanda. Intrucat livrarile se efectuaza intre orele 09:00-17:00, va rugam sa precizati in formularul de comanda o adresa la care livrarea sa poata fi posibila in acest interval orar. Curierul va va trimite un sms la numarul furnizat de catre dumneavostra in care va fi precizat atat intervalul orar in care va va contacta cat si numarul sau de telefon la care il puteti anunta cand sunteti la adresa. De asemenea veti primi un email de la noi, in momentul in care trimitem coletul, cu numarul de transport (AWB) furnizat de catre firma de curierat prin care dumneavoastra puteti sa vedeti unde se afla coletul in orice moment.

CINE IMI ADUCE COLETUL?

Livrarea se efectuaza prin curierul rapid FAN COURIER sau DPD, in toate localitatile din Romania (cost suplimetar aplicabil pentru localitatile din afara zonei 0 a firmei de curierat). Pentru a avea grija de produsele comandate de dumneavoastra si pentru a le transporta in bune conditii, acestea vor fi impachetate cu grija si cele fragile vor fi expediate in cutii de carton.

ATENTIE !! In cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul dupa 2 incercari (2 zile consecutive), coletul va ramane pentru alte 48h la depozitul curierului (il veti putea ridica personal) sau se va intoarce la noi dupa ce aceasta perioada expira. Pentru a incerca o alta expediere destinatarul se obliga sa faca plata in avans prin card sau transfer bancar.

CARE SUNT COSTURILE DE TRANSPORT?

  • ROMANIA – Costul transportului este de 22,00 lei pentru localitatile din Romania (din aria de acoperire FAN Courier sau DPD), indiferent de greutatea coletului. Daca valoarea produselor comandate de dumneavostra depaseste suma de 250 lei, transportul este GRATUIT. In cursul campaniilor promotionale acest cost poate fi chiar gratuit. Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu promotiile noastre.

Doar daca localitatea (sat sau comuna) in care doriti sa va fie livrat coletul este mai izolata va rugam sa verificati in tabelul de mai jos daca se afla in aria de acoperire FAN Courier. FAN Courier are o arie de acoperire de 3977 localitati din Romania.

  • alte tari din EUROPA – Costul transportului este de 120,00 lei. Acest cost este fix. Pentru expediere internationala (Uniunea Europeana) plata comenzii (colet+transport) se va face in avans prin transfer bancar direct. Dupa confirmarea primirii fondurilor in contul nostru vom efectua expedierea coletului catre adresa solicitata.

Click aici pentru a accesa TABELUL cu localitatile din aria de acoperire FAN Courier

  • Daca localitatea in care doriti sa va fie livrat coletul se afla in aceste liste (folositi tastele “CTRL”+”F” pentru a cauta rapid, apoi tastati localitatea si apasati “ENTER” sau deplasati-va in lista cu sagetile), costul transportului dumneavoastra este de 22,00 lei respectiv GRATUIT pentru cumparaturi de peste 250 lei.
  • Daca localitatea in care doriti sa va fie livrat coletul NU se afla in aceste liste, costul transportului va creste in functie de numarul de kilometrii suplimentari ce vor trebui parcursi de la cea mai apropiata localitate de dumneavoastra (din aceasta lista) si anume + 1 leu/ fiecare km suplimentar. In acest caz livrarea se va face doar dupa ce veti fi contactat telefonic de catre noi pentru a avea acceptul dumneavoastra privind costurile adiacente. Daca va aflati in acest caz va putem oferi livrarea tot la costul de 22,00 lei la unul dintre sediile FAN Courier cel mai aproape de localitatea dvs.

Cea mai apropiata locatie FAN Courier o puteti gasi facand click aici si introducand localitatea dvs.

Puteti calcula de la Oradea, jud. BIHOR (aici este depozitul nostru) pana la dumneavoastra folosind CALCULATORUL FAN Courier

Pentru orice nelamurire va stam mereu cu drag la dispozitie la adresa de email: contact@favorito.ro

sau la telefon: 0771289209 (Luni – Vineri 17:00 – 22:00, Sambata 10:00 – 17:00).

Pe WhatsApp ne puteti scrie la orice ora la 0771289209 si va vom raspunde cat de curand posibil !